lördag 3 december 2011

Trötta hundar

Idag är en sån där helnöjd hunddag.

Nöjd med att jag lyckats få iordning på Tims päls. Har faktiskt svårt för att klippa ned den nu - han ser liksom ut som en Tim med den frisyr han har nu. Men det är lika nära varje vecka att jag rakar ner allt. Den här veckan var det rekord. Vet inte hur lång tid det tog att få koll på tovor, rakning och klippning. Långt över 4timmar i alla fall.

Nöjd över att jag hann vara på långprommis med lite spring tillsammans med Puzzel och husse, innan regnet kom.Allra nöjdast är jag över att Tims ögon som hela tiden varit lite rinniga börjar bli bättre, precis som alla pudelkunniga hela tiden trott. Så jag fortsätter hålla tummarna över att han kommer slippa rinniga ögon som vuxen. Sedan är det ju ett plus att det ser finare ut med vit päls under ögonen istället för rostbrun.

Imorgon hoppas jag på fint väder! För då är det dags att hålla tredje gångens tillfälle i vardagslydnad, fortsättningskurs.

2 kommentarer:

Pia med puffarna :) sa...

Vad söt han är Tim!

Ja du, det där med pälsen, visst är det alldeles underbart precis när den när nytvättad och tovfri! Jag hade sån ångest när jag satte trimmern under Piffs lockar men jag tror nästan att jag var mest bekymrad över vad andra skulle tycka om mitt tilltag... Men ställ ut honom först och klipp sen, så skulle jag gjort! :)

Alexandra sa...

HA, fyra timmar är ingenting! Det är vad det tar för mig att borsta ut frambenen, om jag har tur... Vill också ha en mellis... *muttrar*


:D