onsdag 14 december 2011

En skönhet klär i allt!

Idag fyller Tim 9månader. Höjd 42cm och vikt 8kg.
Tim 9månader.

Till förmån för utevistelse och aktiviteter med både Puzzel och Tim, så har pälsen kortats betydligt som ni ser på bilden. Tanken var redan från början att ha min pudel kortklippt, då jag förstod att pälsvård på en utställningspudel kräver sin kvinna. Tovorna kommer nu redan efter 2dagar och kräver över 7timmar i veckan för tillfället. Så till slut blev valet enkelt. Men en skönhet klär i allt som det heter. Jag tycker Tim är fin i både kort och lång päls.

Jag är inte riktigt färdig med klippningen på huvudet och speciellt inte övergången bak från huvudet till nacken. Får se om jag kan hitta något youtubeklipp på hur man klipper just den övergången fin... Nu ser han lite lustig ut bakom öronen. Det blir nog ok. det med när jag väl bestämt hur jag vill det ska se ut.

Skönt att Tim inte bryr sig nämnvärt i vad han har för frisyr. Han verkar inte heller frysa utomhus, och tycker nog det är skönt med lite mindre tid under borsten.

2 kommentarer:

Alexandra sa...

Japp, han klär definitivt i kort också! Snygging! Jag är avundsjuk... Har nog i alla fall en 10-12 timmar borstning kvar innan jag kan kasta in Duva i duschen... Jag vill också klippa neeer!

Pia med the puffs :) sa...

Härligt! Klokt beslut av klok matte! :)