fredag 25 november 2011

30 underlag ?!!

Eva-Marie undrar nyfiket om någon har några roliga utmaningar på gång. Hennes är att under 30dagar låta sina hundar balansera på olika föremål, ett nytt för varje dag. Och att fota detta.

Jag blev inspirerad (tack igen Eva-Marie!), och har ju funderat ett tag på det här med tävlingslydnad för Tim. Puzzel vill jag förståss också träna då det ger en härlig gemenskap. Sååå, min utmaning börjar imorgon. Under 30dagar tränar jag Tim och Puzzel, med tanke på att kunna genomföra momenten som ingår i LK1.  Ett pass varje dag, som ska genomföras på olika underlag (får vara samma underlag för Tim och Puzzel), fotas och skrivas en kort mening om vad vi tränar på för delmoment och varför. Prio 1 är: Ha kul under passen och jobba som ett lag.

Jag kommer inte blogga om detta varje dag men träna och fota för att sedan presentera alla bilderna med text när de 30 dagarna gått. Det blir alltså totalt 60 fotografier, och med 30 olika underlag. Tja, det ska välan gå? På trägolv, betonggolv, gräs, grus... mm.

Målet med utmaningen är att lägga en bra grund för vidare träning och att ha skoj!

Yes, nu kör vi ;-)

2 kommentarer:

Fanny sa...

Oj, ambitiös utmaning! Blir intressant att se vad ni hittar på mot slutet av månaden! ;)

Eva Marie sa...

Det är ju en superbra utmaning! Den kommer jag definitvt att låna vid tillfälle!!

Stort lyckat till!!!