torsdag 2 maj 2013

Livet

Japp, nu har det varit mycket. Allt på en och samma gång...

Mår bra gör jag men har prioriterat bort egen träning den senaste tiden. Dumt?! Både och.

Fina blommor.

Livet har gått som en berg och dalbana med begravning, 20-års firande, trasig diskmaskin, döa firrar, en nyopererad man (inplanerat sedan länge och allt har gått bra) mm... Så kort och gott har jag bortprioriterat egen träning för att få lite jäkla ordning igen ;-) Och det tar sig.

Nya diskmaskinen är på plats och funkar, yippie!! Allt här är snett, vint + gamla lösningar på allt så fiffade i hemmet tar alltid extra lång tid. Men när allt väl är anpassat och klart så har det absolut sin charm och jag gillart.
Fiskmatsburkar är bra till mycket!

Nya akvarieställningen är nästan klar. Även den såg först helt sned och vind ut då jag använt mig av gamla reglar som jag hittat i vår källare. De var inte helt genomfräscha utan var lite skadade, krumma och kvistiga. Men nu så är det stabilt och tillräckligt fint för mig och mina firrar. Yippie!!


Spackling pågår.
Nu ska det bara målas och torka innan akvariet ska på plats igen och fyllas med nya växter och firrar. Jag kokade all sand som var i, då det kommit in sjukdom i akvariet och de äldsta och enda två stora slöjstjärtarna dog. De andra få även dem rätt gamla firrarna finns nu i karantän i ett litet kar.

Även trasigt tyg till bänkdyna behöver fixas.
Så för att nu komma i mål?! med att få i ordning hemmet så bortprioriteras även idag egen träning. Det känns dock i armarna efter att ha sågat, skruvat akvariebänk - det gillas! Imorgon är en rätt full dag med privatlektion. Kul!! Återbesök till min osteopat så jag kan FÅ ösa på när jag kommer ut och springer mm.

SEDAN japp, då får jag ha kommit hur långt eller kort som helst i hemmet för på lördag är jag för ovanlighets skull helt ledig. Då blir det tillbaka till vardagen och upp-prioritering av egen träning! Ska bli så skönt med trivsamt, fungerande hem OCH få komma ut och springa :-) Voffarna har prommat med mig och fått hänga med ibland när jag haft ärenden korsan och tvärsan. Tim har fått träna mellan spackeltorkningar och annat nere tillsammans med mig i våran cykelkällare.

Ha en fin dag! Nu blir det en tur till fiskaffären, tygaffär och så försöka få tag i frigolit. Sedan vardagslydnad fortsättningskurs :-)

1 kommentar:

Fanny sa...

Oj vad mycket på en gång. Hoppas det lugnar ner sig nu!