tisdag 10 september 2013

Grattis på 5-års dagen Puzzel!!

<3 Grattis min bästaste Puzzel på 5-års dagen!! <3

Jo men vintern närmar sig!Ja tänk idag fyller Puzzel redan 5 år! Det känns nästan som igår som jag tog nattåget ned till Skåne och Kannibalen´s kennel för att hälsa på den vovve som jag endast sett en underbar bild på. Jo men visst fick han följa med mig hem! Det sa "klick" direkt både när jag såg fotot och när jag sedan fick möta honom live så sa det definitivt "KLICK"! Samtidigt känns det som om Puzzel alltid varit en del av familjen och funnits vid min sida länge. Jag hoppas vi får många många fler långa friska fina år till tillsammans :-)

Idag kom mina vinterkängor som jag beställt. Testade dem ute på kvällspromenaden och de känns supersköna. Passade på att handla ett par på rea via internet. Jo, för redan för några veckor sedan var gräset där jag håller hundkurserna morgondaggigt och jag var dyblöt om fötterna efter tre timmars utevistelse. Förra årets kängor tog slut och slängdes då sulan gått av på mitten och läckte in som ett såll...

Känner mig mycket lättad nu då min kära man blivit utskriven från sjukhus och numer är hemma hos mig och familia igen. Jätteskönt!

Och klart jag ska lära mig crawla. Det är mycket detaljer och mycket mer träning som behövs, men hallå det är fyra gånger kvar på grundkursen och på det följer en fortsättningskurs om åtta gånger. Klart det ska gå! :-)

Inga kommentarer: