onsdag 10 juli 2013

Vita platåträskor och trasiga tights

Jupp, ungefär sådana här platåträskor hade jag när jag var 10. Jättefina med helvit sula som jag var så glad över (jag fick ofta ärva mina bröders kläder, därför var det extra kul med något eget).

Däremot var de inte så himlars bra att springa i. Speciellt inte på nyasfalterad väg med stenkross i visade det sig.

Jag fick syn på en hund som anmälts bortsprungen av en granne... sprang och ramlade.

Sex stygn blev det och igår blev jag påmind om händelsen. Ramlade pladask på löparrundan i gruset och skrapade upp mig precis bredvid det gamla ärret. Men som tur var betydligt ytligare än när jag var 10...

Tightsen gick det förstås hål på (jaja...) och även på ena handflatan som jag tog emot mig mest med. Idag känner jag av vänstra handleden och armbågsled något litet och håller tummarna för att det kommer ge med sig självt inom någon dag.

Lite nojig har jag varit under dagen med kompresserna som vill fastna i såren hela tiden. När jag blivit sydd som liten hände det nämligen att kompressen verkligen satte sig fast i sårskorpa och stygnen. Inget kul minne då mina föräldrar ryckte loss kompressen och jag stek som en stucken gris när stora delar av sårskorpan följde med i rycket :-(

Så nu sitter jag och lufttorkar såren igen utan kompresser :-) Alla har vi våra nojor...

Imorgon är det dags för nästa löptur vilket jag ser fram emot.

Igår började jag knapra, eller snarare svälja piller som innehåller Glukosamin på rekommendation. De luktar och smakar jätteäckligt, så det gäller att försöka svälja dem så fort som möjligt. Jag känner mig stelare än tidigare (speciellt hälsenorna) och hoppas dessa kommer vara till hjälp. Vi får se om någon månad.

Trevlig kväll!
Både Tim och Puzzel ser ut att ha somnat för natten :-)

1 kommentar:

em sa...

Långpromenad/löpning i sommarregn ÄR underbart, håller helt med dig Maria <3