torsdag 25 juli 2013

Börjar tänka träning - igen... och så blev det crawlkurs

Efter ett litet uppehåll från träning för både hundarna och mig så känns det som jag vågar mig på att börja tänka i de termerna igen.

Nu är Mats <3 hemma från sjukhuset i några veckor och det "borde" vara hyfsat lugnt ett tag framöver. Min fot har jag goda förhoppningar om att den ska bli "som ny" även om jag för tillfället har "träningsförbud" fram till tisdag till att börja med.

Även fast jag tänkt och skrivit ned mina träningsmål och träningsupplägg för löpningen (inkl. kompletterande träning) så måste jag ärligen säga att när jag fick frågan från Björn så kändes de lite luddiga och inte så jättedistinkta. Så nu kommer jag pränta ned dem på nytt, presentera dem, få synpunkter på dem och så får vi se när/och hur jag kan börja använda dem i praktiken.

Detsamma gäller väl egentligen även med Tims träning för tillfället. Jag vet vad jag vill sådär grovt men behöver pränta ned dem på nytt i detalj då det är lite andra saker vi behöver träna på nu mot tidigare. Hade ett givande pass igår med väldigt mycket störning runt oss.

Jag med min systers bedlingtonterrier Doris. Foto: Anna Österlund


Längtar efter mera regn. Det ser så äckligt och skitigt ut på gatorna här i stan nu och de behöver sköljas av. Och oops, bara sådär innan jag publicerade det här inlägget så hittade jag lediga platser till crawlkurs på Eriksdalsbadet. Kul! Anmäld till nybörjare och fortsättningskurs under hösten. Börjar i slutet av augusti och håller på in i december. Den här gången ska jag banne mig lära mig crawla så jag får in ett skönt flyt med andningen.

Ha en fin dag!

1 kommentar:

Fanny sa...

Kul med crawlkurs! Lycka till med det och övrig träning!