fredag 1 juli 2011

Favoritleksak

Mina nycklar är just nu definitivt Tim´s favoritleksak! Vad är den bästa favoritleksaken enligt din hund? Kommentera gärna.


  
Här har det inte blivit mycket hundträning på sista tiden - eller? Nej inte planerad, men tänker jag efter så blir det ändå en hel del träning.

Håller på att vakna efter en tupplur.


För Puzzel har det blivit egna springturer med matte, och att agera storebror. Det räcker långt i denna värme.

Puzzel som hellre busar än står stilla.För Tim så innebär vardagen automatisk träning. Att vänta på tillåtelse innan man springer in efter att kopplet tagits av, att inte bita i mattes händer, kläder och Puzzels tassar, att springa vid sidan istället för framför fötterna på promenaderna. Att bli badad, fönad, tofsad mm... Att gå förbi massa vovvar, duvor och fortsätta ha fokus på matte och vara tyst när vi passerar. Att leka med "flocken", lära sig vara ensam hemma.

Tim på innergården.


I veckan blir det diverse småövningar med både Tim och Puzzel. Tyvärr blir det ingen rallytävlingsdebut med Puzzel imorgon nere i Lund. Men då får vi desto mer tid att träna momenten noggrannare - vilket vi båda behöver. Innan vår tävlingsdebut.

Allt gott i sommarvärmen! Nästa inlägg blir med film...

3 kommentarer:

Fanny sa...

Vad fina de är! Smart av Tim att ta en tupplur på leksakerna, då är det ju bara att fortsätta leka när man vaknar igen! ;)

Alexandra sa...

Oj vad han (och pälsen) växer! Sötnos! Här är det alltid pälsiga leksaker som är bäst, vi har några kampisar med pälsstruktur och de är belöning nummer ett för Duva. Häromdagen hittade jag en pälsklädd boll i djuraffären - jackpot! Den har vi dock inte testat ännu så vi får se vilken plats den hamnar på på belöningspallen. :) Vad är Puzzels favvo då?

Maria sa...

Ah. Puzzels favvo är definitivt apanpapan, en lurvig apa med konstigt ljud i. Efter det allehanda pipleksaker :)