torsdag 22 september 2011

Kommande kurs och planer

Så där ja! Nu är jag och Tim anmälda till Kickan Nikolic´s kurs med början i slutet av oktober. Det är en kurs för valpar, där ägaren även har tanke på fortsatt träning och så småningom tävling tillsammans. Den ser jag fram emot ;-)

Jag har beslutat att vänta till efter årsskiftet med vidareutbildningar till rallylydnadsinstruktör och tävlingslydnadsinstruktör. Jag kommer defintivt hoppa på minst en vidareutbildning under nästa år - men en sak i taget. Kvalitét framför kvanitet! Det startar heller ingen gedigen utbildning vad jag kan hitta i stockholm just nu, och så är ju inte utbildningarna gratis utan kostar en del. Nästa år så ;-)

Känner att jag ska fokusera på träning med de egna vovvarna nu under den kalla årstiden, som vi är på väg in i. Att bli färdigexaminerad hundinstruktör före jul, och skriva rent allt kursmaterial vi haft under året, låta det smälta in, åka och kika på lite tävlingar mm. Så är det minst tre stycken hundböcker jag vill läsa mm.

Ser också fram emot och hoppas kunna ha många, valp- och vardagslydnadskurser nu under hösten, våren och framöver.

Med både Tim och Puzzel går det att träna hur mycket momentträning som helst under vintern och jag har även en del förberedande agilitymoment mm. att träna in. Kommer bli en kul vinter!

Här några bilder från gårdagens träning med Puzzel och med Tim. (dålig bildkvalité då de är från filmkameran).

2 kommentarer:

Anonym sa...

Brädan ser toppen ut och vad kul med Kickankurs! De skall vara super, jag vill skaffa valp bara för att gå dem ;) lycka till!!

Alexandra sa...

Jag tror det är jättebra att låta allt sjunka in och få en "andningspaus" mellan utbildningarna! De har ju en tendens att vara lite intensiva ibland... :) Kul att ni har så mycket att träna på under vintern!